maanantai 8. huhtikuuta 2013

CC-voide

Keneltäkään ei oo voinu mennä ohi hehkutukset BB-voiteista, joita löytyy nyt tyyliin jokaiselta merkiltä omansa. Varmasti osa teistä on tykänny niistä ja on nyt niiden vannoutunu käyttäjä, mutta osa taas ei oo kokenu niitä omakseen tai toimiviksi. Mä ite oon kokeillu pariakin, mutten oo kyllä ollu mikään fani. No nyt kun BB-voiteet on kuuminta huutoa niin kauppoihin tulee/on tullut CC-voiteet!

Vaikken yhdestäkään BB-voiteesta oo tykänny (tai thank god ostanu yhtäkään ite ja tuhlannu rahojani niihin) niin CC-voide vaikuttaakin jo paljon mielenkiintosemmalta. Tottakai taas tuotteiden mainoksissa on perus myynnin ja markkinoinnin edistämiskeinoja käytetty ja mainokset lupailee jo melkein kuuta taivaalta, mutta silti CC-voidetta olen jopa miettinyt itse, että voisin kokeilla! BB-voiteen nimihän tulee sanoista Blemish Balm (ja sen kaikista eri muunnnoksista) ja CC-voide vuorostaan on Color Correction/Correcting tai Color Control. Se on siis peittävämpi kun BB:t ja tasoittaa ihon väriä ja punaisuuksia jne.
Muun muassa Lumenella on tullut oma versionsa , ja ainakin joissain paikoissa löytyy jo kauppojen hyllyiltä :-) Se lupaa olevansa kevyt käyttää ja lopputuloksena on "puoli-matta, virheetön ja sileän näköinen iho".
http://img.avatv.fi/mn_kuvat/ava/minisaitit/kauneusvinkit/tuotekuvat/1628365_590x354.jpg
Lumene

Ite tykkään kuitenkin käyttää ihan perus meikkivoiteita, joten CC-voiteen ostaminen ei ehkä oo ihan se ajankohtasin juttu :-) Jos vaikka lähempänä kesää löydän blogimaailmasta jonkun onnistuneen tuotekokeilun arvostelun, niin katotaan sit uudestaan jos itekin kokeilis! On hassua ajatella, että noin kevyt aine voisi oikeasti peittää ihon pienimpiäkään virheitä... Toivottavasti kuitenkin edes joku CC-voide täyttää lupauksensa niin saan kesäksi kasvoille ehkä jotain kevyempää! Lisäksi tuotteessa on suojakerroin 20.

Ootteko kuullu ennen CC-voiteesta tai kenties jo kokeillu itse? Mitä mieltä ootte?

PS. Kello lähestyy tässä jo kahta yöllä ja ajatus harhailee, joten kirjoitusvirheitä voi olla normaalia enemmän.

-Anna

2 kommenttia:

  1. luin noista CC-voiteista joku viikko sitten jostain ja ajattelin testata, kunhan ei vaan olisi hirveen kallis :D ehkä sitten, kun ne on ollut hetken aikaa kaupoissa niin voisi mennä katteleen eri merkeiltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, aika samansuuntaset ajatukset täälläkin:)

      Poista

Pidetäänhän kommentit asiallisina, kiitos!